Thursday, September 3, 2009

Tampal Gigi = RM 50.00

pada tanggal 1 september 2009, aku telah menampal gigi pada pukul 7.45malam. aku berasa sgt takut kerana last aku tampal gigi time darjah 3. nasib baik fiza teman aku.thnkz sygku fiza..

sebenarnya appointment aku pkul 8.15 malam,tp aku x jd buka puasa kat pizza hut disebabkan layanan yg amat tidak memuaskan.dah azan tp x ambik order lg.gila. aku keluar dan terus pergi ke mcd tp mc d pn penuh jgk.last2 aku berbuka dengan sekotak air milo,my wife air soya.pastu aku terus tampal gigi.hasilnya rm50.00 aku melayang.

lepas tu, aku dgn cyg pija pergi ke tesco untuk berbuka puasa yang sebenarnya.thankz cyg sebab beri sokongan.haha.thnks to normi sebab mesej bg skongan time nk tampal gigi.huhu.

hari ni aku dah lepas azab lisan bahasa malaysia.esk lisan cyg pija amin dan mirol.good luck to u all.bye.tata.titi.tutu

if(pizza hut = pija)

cout<< salah;

else if (pija cyg = pija cyg)

cout<< " cyg, jom tgk final destination ahad ni.mmuah";

5 comments:

  1. waaa...
    nk rs skit kene tampal gg gano dpt sokongn penuh org tersyg....
    wawawawawa....
    smpai program dta struct pom leh buat gne ayat beshhh...
    kekekekek....
    g la tgk final destination mggu ni...
    cuti lm...
    cian lak puah...
    ap yg penting....
    nomi tetap nk blk....
    hehehehehe.....

    ReplyDelete
  2. hahahaha..
    ad2 la korang ni...
    opkos peja blnje..
    klu ye xblnje...
    tggl ye kt gsc 2 tgk sorg2...
    kakakaka.....

    ReplyDelete
  3. betol3...
    kan nomi kan..hehe..
    peja kena blanja gop..

    ReplyDelete

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme