Friday, November 13, 2009

MediaFire Sudah Di Blocked...

Hari ni aku menerima tamparan hebat sekali lagi apabila MediaFire sudah diblocked di USM yg tercinta ini..Jd secara langsung aku tidak dapat mendownload banyak cerita..Antaranya Heroes,Eastweak,Lie To Me dan movie terbaru yang menggunakan link MediaFire..

Time baru masuk USM dulu aku dikejutkan dengan laman web naruto di block..aku heran kenapa naruto pun diblocked...Bleach boleh plak..

Antara yg sudahpun diblock..

Youtube
Naruto
MediaFire
Megaupload
Rapidshare
Porno..

Tu yg setakat aku tahu la...Hari sedih bagi aku..

5 comments:

  1. aHAHAHAHahaha....
    pdn muko.....
    mendownload adlah kerja haram xbaik....
    org lain bekerje...
    anda??mendownload scr free....
    depa dpt ape??
    habuk xda....
    hrgaila mereka...
    belilah yg original??
    pe ak merepek nihh???
    ahahahahaha....
    ak pown xtao....
    sorry noxx...
    akak sgt blurrr!!!!
    n tgh berdukacita.....
    ahahahaha....
    jom p mkn tomyam mlm ni....

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    aku xblock ag...
    utube pon x...hahaha
    xleh dh la mu donlot...
    mlm ni blk trg...hahhahaha...
    sonok2...

    ReplyDelete
  3. proxy pn blocked...skarg ni aku main lockerz je.hahha

    ReplyDelete
  4. pakai ultrasurf je.. ape susah.. google kan ada

    ReplyDelete

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme