Friday, January 22, 2010

OneWishes

Free je..sign up dan klik 3 iklan dalam akaun kita tiap2 hari atau semampu mungkin...promote suruh org masuk(percuma)..tu je.dapat duit...

masuk dulu baru tahu..xberminat xrugi pun.


1- Klik Disini
2- Sign Up
3- Masukkan email anda


AsOneWishes.com

7 comments:

  1. maCam mnE nop gNe ek..
    ikLAn kaT aNe...

    owh ye,aBg peJal daPat duIt doh kE...???

    sIla baGi tuNjuk aJar...
    hE...(*_*)

    ReplyDelete
  2. payment account id tu xpyh letak lg xpe.
    duit dia xkan bagi selagi kita xcari org sebanyak yg dia nk.kwn peja kata kena cari 10 org bwh kita dulu

    ReplyDelete
  3. bila dah sign in,
    klik kat ni "Referral Center"

    copy url..dan promote.kalau org klik url tu mknanya dia masuk bwh izzah

    ReplyDelete
  4. kena klik "paid to clik" tiap2 hari kalau nk duit. ada tiga iklan.kena klik je tiap2 satu iklan tu 30saat.

    ReplyDelete
  5. oTew oTew...
    da Uat Da...
    thaNkS...(*_*)

    ReplyDelete

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme