Saturday, April 16, 2011

Buah Dada Lelaki Terbesar

Thanks pd yg support blog ni.jgn lupa Follow & Click advertisement mcm nuffnung & Heartbeat.Jangan lupa undi poll kat tepi dulu sebelum baca ek.tq.

Seorang lelaki di Beijing dikatakan mempunyai buah dada terbesar dan terberat di dunia. Namun, buah dada sebesar saiz bola sepak milik seorang lelaki China berumur 53 tahun kini menjadi kecil setelah dia menjalani pembedahan selama enam jam, lapor sebuah akhbar semalam.

Lelaki itu, Guo Qingpo menjalani pembedahan di sebuah hospital di Dezhou, wilayah Shandong baru-baru ini.Buah dada lelaki itu membesar dengan tiba-tiba pada 2008.Seramai 20 pakar dari lapan jabatan berusaha mencari kaedah untuk mengurangkan buah dada itu dengan pembedahan dianggap satu pilihan terbaik.

Dua buah dada lelaki itu seberat 5 kilogram.Lelaki itu keluar dari hospital itu pada penghujung April lalu selepas sebulan dia menjalani pembedahan.Dalam bidang perubatan, penyakit yang dialami oleh lelaki itu dikenali sebagai Gynecomastia, satu simptom pembesaran buah dada akibat tumor atau hormon. - Agensi sumber gambar: metro.co.uk

http://billyinfo.blogspot.com/2010/08/lelaki-miliki-buah-dada-terbesar.html

2 comments:

  1. wow..besarnye...
    ni mesti hormon die lebih kpd pompuan..betol x??

    ReplyDelete
  2. yes.btul tu.(wlaupn xbtul sbnarnye.jaga hati follower)

    ReplyDelete

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme